Kurshelg i Bergen 2017

Deltakerne på seminaret
Munnspillseminar i Knarrevik, Fjell kommune, 2017

Så er årets hovudkurs ferdig og det er grunn til å takke arrangørene for eit kjempebra opplegg og gjennomføring av det. Kurset vart avvikla i gode lokaler og etter  tilbakemeldingane frå deltakarane å dømme tyder det på at dei fleste lærde noko. Festen i kulturhuset blei også ein suksess med fin konsert av kursdeltakarane og Osterøy Munnspelorkester, og dans med varierande tradisjonsmusikk. Mange blei imponert av John Erik Hammarberg sin avsluttning av solokonserten. Så blei samlinga avslutta med årsmøte i TRADISJONSMUNNSPILL der det blei attval av alle dei tillitsvalde.

Bilde med navneoversikt ligger på Medlemssidene. Der kommer også referater og oppsummering av kurs og årsmøte. Bildegalleri og generell kursinformasjon blir ellers lagt ut under menyen Aktiviteter (tidligere Organisasjon).

[expander_maker more=”Les mere” less=”Les mindre”]

Knarrevik Munnspillkorps inviterer til årets munnspillseminar i Fjell kommune, vest for Bergen.

Seminarsted: Hjelteryggen skole, adr. 5355 Knarrevik.
Konsertsted: Fjell kulturhus, adr. 5342 Straume.
Hovedinstruktør: Riksspelmann John Erik Hammarberg fra Västerås i Sverige.

Det er nå påmeldt 27 deltakere til munnspelkurset, men det er plass til fleire! Merk at du får 300 kroner fråtrekk i kursavgifta dersom du melder deg inn i organisasjonen vår, Tradisjonsmunnspel. Medlemskontingenten er 200 kroner i året. 

Kostnader: For deltakere over 18 år kr 1000,-, under 18 år kr 500,-. For deltakere som har betalt sitt medlemsskap til “Tradisjonsmunnspill” for 2017 med kr 200,- før seminarstart den 21. april, får redusert sin kurskostnad med kr 300,- til henholdsvis kr 700,- og kr 200,-.

Kurs-kostnadene dekker utgiftene til seminaret, med instruktørkostnad, litt kveldsmat fredag, en lunch og middag før konserten på lørdag samt lett lunch på søndagen og lette forfriskninger i løpet av dagene.
Deltagarene og instruktører har fri adgang til munnspillkonserten på lørdag. Innbetaling for seminardeltakelse betales til Knarrevik Munnspillkorps sin konto nr. 1503.72.04991. Påmelding til seminaret sendes til følgende adresse:
E-mail: hum@kgjs.no eller Oddleiv Humlestøl, Porsvegen 10, 5355 Knarrevik, og merkes med deltakerens navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer.

Overnatting/Parkering: Vi har kontaktet flere overnattingssteder på Sotra, og har til nå fått svar fra: Ågotnes hotell/motell. Bleivassvegen 2, 5363 Ågotnes. Tlf: 56315519. E-post: resepsjon@agotneshotell.no
Fjell-ly leirsted. Møvikveien 193, 5357 Fjell. Tlf: 56310440. Mob: 46890696. E-post:dagligleder@fjell-ly.no

Fra disse to til seminarstedet er det ca. 15 min. kjøring.
Hver enkel deltaker må selv bestille hotell og gjøre opp for det.
NB. Se vedlegg med tilbud fra begge.
Merk at ved bestilling på Ågotnes hotell/motell er det viktig å merke bestillingen med «Monika-Munnspill» for å få rabatten.
Ågotnes hotell/motell er det eneste hotellet i Fjell kommune. Det er for tiden bra med ledige rom som følge av nedskjæringer i oljeindustrien, men skulle dette endre seg vil jeg anbefale å ikke vente for lenge med å bestille plass. Dersom noen vil bo i Bergen sentrum, er kjøretiden fra busstasjonen til seminarstedet ca. 20 min. Kjøretid fra Flesland flyplass til seminarstedet er ca. 25 min. Reisende med buss fra Flesland går via bussskifte i Bergen, og vil ta lenger tid.

På kursstedet er det anledning til å parkere campingbiler og vogner på skoleplassen som kan stå der hele tiden under seminaret. Ved skolen er det også parkeringsplass til ca. 30 biler.

Foreløpig tidsplan:

Fredag 21. april 2017
Kl. 1700 til kl. 1800 Registrering av deltakere, litt mat.
Kl. 1800 til kl. 2200 Øving på munnspill med nødvendige pauser.
Det blir 3 nivåer på øvingene, 1 nybegynnere, 2 øving på bassing og komping, 3 Utøvere med gode kunnskaper.

Lørdag 22. april 2017
Kl. 0900 til kl. 1630 Øving på munnspill med innlagte pauser, lunch og middag. Det vil også bli undervist i renhold, vedlikehold og stemming av munnspill.
Kl. 1900 Senest fremmøte i Fjell Kultursal for forberedelse til konsert.
Kl. 1930 til kl. 2130 Konsert på munnspill i Fjell Kultursal inklusiv pauser.
Kl. 2130 til kl.2330 Dans etter god dansemusikk.

Søndag 23. april 2017
Kl. 0900 til kl. 1000 Evaluering av seminaret samt forslag til neste års seminar. Kl. 1000 til kl. 1200 Årsmøte i Tradisjonsmunnspill.

Til seminaret må hver enkel ta med eller kjøpe seg et munnspill stemt i G-dur. 10 hulls diatonisk munnspill er helt OK.

I løpet av mars 2017 vil vi komme tilbake med mer informasjon og oppdateringer.

Knarrevik Munnspillkorps c/o Oddleiv Arne Humlestøl Porsvegen 10, 5355 Knarrevik.
E-post: hum@kgjs.no Tlf. 48170511.
Organisasjons nr. 916583834.

[/expander_maker]

 

 

 

 

Kontakt oss på e-post: nett@tradmunnspill.no