Informasjon november

Hei alle sammen!

Vi rakk å gjennomføre vellykka lokale seminar på Østlandet og i Trøndelag før koronatrykket igjen økte. Vestlandet måtte avlyse i denne omgangen. Nå spørs det hvor lenge dette kommer til å vare. Vi kan bare håpe at alle finner lokale lommer å puste i til det igjen er mulig å komme seg ut blant folk. Kanskje er det noen som får utnytta tida heime til å øve litt ekstra?

Styret går inn for at seminaret neste år legges til Naustdal. Både Einar og Spelmannslaget er motivert for å markere at det er (godt og vel) 10 år siden det første kurset ble arrangert i september 2010. Osterøy har vært forberedt på å gjennomføre arrangementet der som planlagt, men støtter ideen om å legge det til Naustdal denne gangen. Av ulike grunner ser det ut til at slutten av august er et bra tidspunkt for arrangørene. Det kan også være at høsten neste år er mer koronafri enn våren kan vise seg å bli. Det hadde vært veldig fin å kunne samles og samtidig feire at koronaen har sluppet taket.

Om det kommer noe i veien for planene, har vi flere alternativer å velge mellom, både på Østlandet og Vestlandet. Målet vårt er å til ei hver tid ha flere alternativer å velge mellom. Har du et sted i nærheten av der du bor som kan egne seg for munnspillkurs? I så fall, meld fra til oss i Styret.

Når samfunnet stenger ned, flytter folk ut på nettet nå til dags. Vi oppfordrer alle til å følge med på www.tradmunnspill.no og andre nettfora der det foregår munnspillaktiviteter. Den siste tida har det vært sparsomt med oppdateringer, men det kan bli bedre – særlig hvis det kommer innspill til vår nettansvarlig andersen.dag@gmail.com

Kom gjerne med tips på videoer, streame-konserter og andre ting av interesse som dere kommer over.

Hilsen
Styret i Tradmunnspill