Gamle låter fra Neadalen

CD forside

Gamle låter fra Neadalen 2020 er et album med gamle fele- og trekkspillslåtter spilt på munnspill. Noen av låtene er fra arkivopptak med Henrik Kåsen og Ivar Mebust, mens andre er gamle tradisjonslåter som kanskje har vært spilt på munnspill før i tida. Jan Krogstad spiller alle låtene på ulike munnspill, Berit Bøysen trakterer alle varianter av durspill, samt Shjaman akkordmunnspill. Bjarte Øye spiller bassmunnspill på spor 4, 9, 13, 16, 18 og 20. Lars Lien spiller gitar på spor 6 og piano på spor 11. Tradmunnspill Selbu trakterer åtte diatoniske 10-hulls munnspill, to tremolomunnspill, et kromatisk munnspill, og en torader på spor 1 og 19. Albumet kan kjøpes for kr 150,- ved å kontakte Jan Krogstad på mobilnr 414 77 221. 

CD bakside
potpurri av sanger på plata
Kontakt oss på e-post: nett@tradmunnspill.no