Munnspillkurs i Trondheim høsten 2019

Kurset er for både nybegynnere og folk som har spilt før. Hovedpunkter på kurset vil være grunnleggende teknikk, måter å øve på, med enkle melodier som utgangspunkt. Undervisningen tilpasses hver enkelt deltaker etter ferdigheter og innsatsvilje. Det blir også muligheter for tema som kunnskap om instrumentet, valg av instrument, vedlikehold, og gjennomgang av ulike måter munnspill er stemt på. Aktuelle sjangere er gammeldans, folkemusikk,
irsk, og blues.

Tid: Fredag 25. oktober kl. 17:30 til 21:30. Lørdag kl. 10:00 til 15:00.

Sted: Byåsen skole.

Pris: Barn (fra og med 10 år) og studenter kr. 250,-. Voksne kr 500,-.

Mat: Deltakerne tar med mat og drikke selv. Vi serverer kaffe/te.

Vi bruker munnspill i C-dur på kurset.

Påmelding til Jan Krogstad, styret@tradmunnspill.no, tlf. 414 77 221.

Påmeldingsfrist: 18. oktober.

Det er Munnspillklubben i Trondheim, som er et lokallag i organisasjonen Tradisjonsmunnspill, som arrangerer munnspillkurset 25. og 26. oktober. Kurset arrangeres i samarbeid med Trondheim Toradergruppe og går samtidig med toraderkurset.

Det er bare å hive seg på for alle som har lyst.