Leksjon: Ganglåt från Gonäs

Ganglåt från Gonäs er en av de låtene John Erik Hammarberg har spilt inn for øving fram til munnspillkurset på Osterøy. Jeg har i ly av koronakrisa tjuvstarta på øvinga og laga mi tolking av låten. Den første lydfila er melodien, slik den er notert  med noter og notasjon for (G-dur) bluesharp.

Ganglåt från Gonäs

Den andre lydfila er mi tolking med bass, antydning til triller, og med Berit på piano. Jeg oppfordrer andre til å øve inn låten og komme med egne versjoner. Så kan vi ta med oss hver vår versjon til seminaret på Osterøy og la oss inspirere og korrigere av John Erik. Under menyen For medlemmer/Øving finner dere alle låtene som instruktørene har spilt inn for årets kurs. Ikke medlem? Det er ei ega lenke på forsida der du kan melde deg inn!

Ganglåt från Gonäs. variant 2


De av dere som er på Facebook kan be om å få bli med i gruppa Tradmunnspel. Der er det anledning til å komme med spørsmål og innspill direkte. 
Jan

Kontakt oss på e-post: nett@tradmunnspill.no