Informasjon desember 2020

God Jul fra tradmunnspill
God Jul fra tradmunnspill

Så er det snart omme, det året som på en måte slutta før det kom skikkelig i gang. Det meste ble avlyst eller satt på vent til lysere tider. Kanskje har noen benytta tida til å øve mer enn vanlig, og kanskje er det noen som har begynt å spille munnspill for å få karantenetida til å gå; det vil vise seg når det igjen blir mulig å samles til kurs. 
På tross av koronaen, så har det skjedd en god del rundt omkring, med lokale seminarer og kurs, småkonserter, øving og graving i arkiver.

Einar Eimhjellen

I tillegg ble Einar årets hedersmedlem i Folkorg – blant mye anna gjennom et langt liv – for å ha jobba aktivt med å løfte munnspilltradisjonen fram i lyset. Hurra for Einar!
Nettansvarlig har oppfordra oss til å sende bilder som kan brukes på nettsida (nett@tradmunnspill.no). Det er en god ide! Kanskje kan det bli et bidrag til en årsberetning for årsmøtet på seminaret i Naustdal tidlig på høsten 2021!
Vi ønsker alle ei god jul og et riktig godt nytt år! Ta vare på helsa! Husk det er sunt å spille munnspill!

Mvh
Jan Krogstad
og resten av Styret i Tradmunnspill