Tradmunnspill Selbu høsten 2021

Tradmunnspill Selbu kom i gang med øvingene i slutten av august, og har møttes i gjennomsnitt hver 14. dag. Siden oppstarten høsten 2019, har vi øvd jamnt gjennom hele pandemien – med opphold i et par kortere perioder. Sommeren 2020 var gruppa med på innspillinga «Gamle låter fra Neadalen», og vi har også hatt flere opptredener i bygda, for eksempel på Sykehjemmet, og for det lokale Historielaget. 

Fire av medlemmene i gruppa deltok på Norsk Munnspillforum sitt munnspillseminar på Peder Morset folkehøgsule i slutten av juni. Vi spilte også på konserten i Sjøbygda samme helga, der Norsk Radiomuseum innlemma blant andre Skogsbylasse i Gammeldansens Hall of Fame. Helga 23.-24. oktober deltok 3 fra gruppa på munnspilllkurset i Trondheim. Nå er det julerepertoaret som øves inn, og om ikke annet så blir det en egen liten huskonsert en gang før eller etter nyttår. 

Det er tegn som tyder på at interessen for munnspill er på veg oppover, og at gjennomsnittsalderen etter hvert skal gå nedover!

På bildet f.v.: Gerd Marit, Thorill, Ole Kristian, Gunnar, Kari, Berit. Johanne og Signar var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Jan.