Tradmunnspill Selbu fått tre nye deltakere

Etter munnspillkurset i Trondheim i høst, har Tradmunnspill Selbu fått tre nye deltakere. Det byr på utfordringer å legge opp øvingene slik at alle får nok igjen for innsatsen på hver øving, særlig når koronatiltakene er tilbake. Om nødvendig legger vi opp til gruppevise øvinger, og holder kontakten i såkalte kohorter. Vi syns det er viktig å holde hjula i gang innafor de reglene som til ei hver tid gjelder!

På bildet 4 av til sammen 10 som var på øvinga: Signar (komper på trekkspill), Evelyn, Brynhild og Marianne øver til en liten huskonsert før jul, og en visekveld som er planlagt i begynnelsen av februar. Om arrangementene skulle bli avlyst, er i alle fall ikke øvinga bortkasta, den kommer til nytte når vi før eller siden slipper til igjen!

God jul til alle!
Fra oss i Tradmunnspill Selbu